Защо съм против гей парадите

Забележка: Текстът не се препоръчва за лица под 18 години!

Защо съм против ли? Ами много просто. И не, не е от хомофобия, както лъжливо се опитват да ни вменят вина от ЛГБТ общността. Против съм защото това е публична пропаганда на поведение, което голяма част от обществото ни смята за противоестествено, footer-18да не кажа патологично. Смятаме го за неестествено, защото то е именно такова, разбира се, и ще демаскираме този умело прикриван днес факт в настоящата статия. Освен това хомосексуалната общност в България изобщо не е дискриминирана, което фалшиво се предпоставя при провеждането на мероприятия като предстоящия столичен гей парад идната събота (виж писмо от група интелектуалци по темата тук). Всичко това не значи, че сме против самите гейове, които са си обикновени хора със своите си битки в живота, вътрешни търсения, лични достойнства и недостатъци, едни или други екзистенциални вярвания, правилни и грешни житейски избори, изобщо – човеци като всички нас. Така че, нека бъдем коректни тук и да не изкривяваме истината като зареждаме този дебат с някаква фалшива расистка реторика. Подобни асоциации са напълно неуместни. Никой не е против хомосексуалистите като равноправни човешки същества, нито пък против техните лични избори, защото всички ние имаме право на своите различия в мненията. Освен това лично аз вярвам, че свободната воля на човека е неприкосновена.

Но определено много от нас са против хомосексуалната пропаганда. Да не говорим, че гей парадите са и една своеобразна реклама на т.нар. „сексуална разкрепостеност“ в широк смисъл (иначе казано – на разврата), не толкова призив за някаква толерантност към уж репресираните хомосексуалисти. Те, разбира се, много отдавна нито са репресирани, нито някой ги спира да правят точно каквото си искат в интимния си свят, да се обличат както желаят или да ходят, хванати за ръчичка по улиците. Напротив. В опиянения ни от либерализъм свят, бихме казали, че това дори се толерира и аплодира. Но тези паради са нещо повече – те са черешката на тортата в опитите за една фундаментална ценностна подмяна в нашата общност или казано с други думи – фалшифициране моралния софтуер на обществото ни.

Това поставя с огромна сила въпроса #ЗАЩО един модел на поведение, който противоречи на природата на човешките същества, бива отново и отново пробутван и натякван като нещо нормално? Отговорът е парадоксално простичък, а именно – защото това изобщо не е нормално и единствено чрез натякване, преекспониране, промивка на мозъци и пропаганда то може да бъде маскирано като такова в колективното несъзнавано и да набира повече привърженици, популярност, легитимност. Desfile del orgullo gay en Madrid, 2013.Както виждаме, стига се до там, че парадирането с девиацията, изнасилването на градското пространство с тези карнавали на сексуалната перверзия, се налага като нрома. На всичкото отгоре се гледа с лошо око на хората, които не приемат такъв един фарс. Вие сте, казват, хомофоби. Но нима ние ви казваме какво да правите в спалнята си? Съвсем не. Още по-малко пък някой ви гони, санкционира или настоява, че сте, видите ли, много лоши хора заради особените ви сексуални избори. Нищо подобно. Просто не желаем да пренасяте спалнята си на улицата и да ни демонстрирате какво именно вършите там. Това си е лично ваше занимание и за ваша изненада почти никой не го вълнува тая работа, така че бъдете така добри да не я натрапвате зорлем на обществото.

За начало нека да е ясно, че хомосексуализмът е категорично противоестествен не само според Библията. Споменавам християнството понеже мнозина спекулират с позицията на вярващите по въпроса, че и обичат да ги заклеймяват като „фанатици“ и „зли хора“ поради вярата им (двойните стандарти не са нещо ново в уж либералния ни свят, който е всъщност единствено селективно либерален). Но и за атеиста-еволюционист, и дори за самия хомосексуалист е повече от ясно, че природата не е предвидила отходния канал на човека да се ползва за сексуални упражнения. Поради това в наръчниците за „аналитични“ еротични преживявания се препоръчва употребата на изкуствени лубриканти, понеже ректумът не произвежда естествени такива. По някаква причина проникването на каквито и да било твърди предмети там отзад не е предвидено в устройството на човека. Оказва се, че без любезното съдействие на смазочните материали е много вероятно Human-Male-And-Female-Anatomyчовек да си причини болка и да се нарани при подобни експерименти, а както знаем, болката е сигурен сигнал, който природата използва, за да ни уведоми, че нещо не е наред.

Но нека продължим, за да не оставим никакво съмнение по темата. Мъжкият полов орган има две естествени функции – оплодителна и отделителна. Същото важи и за женските слабини. Ректумът на свой ред има основно една естествена функция – да складира хранителни отпадъци и да способства скоропостижното им изхвърляне. Очевидно „натъпкването им наобратно“ чрез външни обекти, образно казано, няма абсолютно нищо общо с натуралното предназначение на тази част от тялото, дори напротив – противоречи на природната ѝ функция и не е нужно да си професор по биология, за да забележиш това.

Нека да се знае – хомосексуализмът е една девиация, едно отклонение от природата на човешкото същество. Всеки опит такива блудодеяния да се оправдаят като нормални и естествени за човека, е един нелеп протест не срещу някакви обществени нрави или нагласи, а срещу онова, което е заложено в генетичния ни код като висш закон, според който се формира и функционира човешко тяло. Някои биха казали дори, че това е едва ли не протест срещу самия Бог. С други думи – това е един опит за насилствена подмяна самите основи на това какво човекът представлява по природа. Когато стане дума пък такива идеи и поведенчески модели да се представят на подрастващите поколения като нещо обичайно и дори да се поощряват, 11243719_1156412157719079_1375754120159556254_nтова е вече насилствено посегателство срещу формирането на един здравословен и естествен светоглед у тези деца, хармониращ с нормалната им идентичност, предпоставена в тяхната рождена природа.

И тук не коментирам морално ли е да се върши това или не е морално, на кои религиозни норми противоречи и т.н. Тук коментираме от чисто анатомична гледна точка дали това е естествено за човека и отговорът е абсолютно и неоспоримо очевиден – това не е естествено, не е нормално, никога не е било и никога няма да бъде, колкото и пъти някои хора да повторят думата толерантност с насълзени очи по националните медии. И какво стана? Ако защитаваш обективната биологична реалност, ставаш нетолерантен… А може би някой друг е нетолерантен тук с отказа си да признае очевидната физиологична истина и с опитите си да я подмени с лъжа, която да удовлетворява неговите лични похоти?

Но имало педерастия и при животните, казват. Ами покажете ми крави-лесбийки, моля, ще ми е изключително любопитно да видя такъв феномен. И нека уточним, че дори когато се наблюдават подобни отклонения в поведението на някои индивиди при някои видове, те са именно това – отклонения и, разбира се, изключения. Да не говорим, че огромната част от животинските видове не предприемат каквито и да било сексуални опити по друго време, освен през размножителния си период или според природните си цикли за вършене на тия работи. И познайте с каква цел го правят – очевидно, за да се размножат. Освен това при много видове през отделителния канал се случва и оплождането, така че не е сложно да се досетим защо животното понякога евентуално се обърква. Иначе във фауната има и такива, които изяждат брачния си партньор след копулацията, и такива, които изяждат децата си, след раждането, и такива, при които мъжкият носи плода, както и такива, които безмилостно убиват сексуалната конкуренция, но това не значи, че и ние трябва да се стремим да им подражаваме, нали така? Надявам се… Всъщност, удивително е, че се налага да си обясняваме тия неща, но явно живеем в общество, на което това изглежда не му е съвсем ясно и отчаяно се нуждае от опреснителен курс по естествознание. Е, добре дошли отново в четвърти клас!

Неслучайно педерастията дълго време е класифицирана като психологическо отклонение – не защото десетилетия наред лекарите са били много прости, а понеже това е най-очевидната хипотеза за подобно поведение, пред вид естествените предназначения на човешкото тяло и пол. Да не говорим, че педерастията е единственото патологично поведение, което е извадено от списъка с психопатологиите вследствие не на научни доводи, а на гласуване, провокирано от обществения натиск по темата. И докато съм напълно съгласен, че общественото дамгосване и сегрегиране на хора с хомосексуални влечения определено не е човеколюбивият начин да се подходи към този казус, смятам, че самоцелното парадиране с проблема също така категорично не е начинът той да бъде решен и да се помогне на хората с особени сексуални интереси да намерят вътрешен баланс със себе си и околните.

Уважаеми гей хора, кому е нужно да се заблуждаваме по тия въпроси? Вътре в себе си добре знаете, че влечението ви е противоестествено, затова нерядко го криете дори от себе си. От там идва и тоя психологически дискомфорт, и опитът той да бъде преодолян като се преекспонира девиацията. 65143_originalМнозина компенсират психологическата травма от вътрешното противоречие именно по този начин. Мъжът, известен с псевдонима Кончита Салама (на снимката вляво, Вурст/Wurst, от нем. салам, наденица, б.м.) е именно такъв пример. Това се случва и на гей парадите. Разбира се, по този начин само се задълбочава неизказаната и зле прикрита под пайетите и копринените шалчета психологическа драма на много от тези хора. И тази драма не произтича от факта, че обществото ги репресира или дискриминира, защото то много отдавна е изключително толерантно към личности с подобно поведение. Те са пълноправна част от публичния живот до степен такава, че много популярни фигури официално признават своята хомосексуална ориентация, други дори преекспонират това и пак се радват на широко одобрение. Така че да се твърди, че в наши дни те имат проблем в това отношение, ми се струва от силно преувеличено до напълно безпочвено.

А личната им драма всъщност произтича от обективния медицински факт, че влечението им е противоестествено, т.е. противоречащо на тяхната рождена природа. В тази връзка, вменяването на чувство за вина и едва ли не на задълженост у хетеросексуалната част от обществото няма как да помогне за преодоляване на психологическите им противоречия, защото не е обществото причината да ги имат. Също така обществото определено не дължи никому извинение, че е по природа хетеросексуално и че това е установената, обичайна норма на интимно общуване между хората, а всичко останало по очевидност се подразбира като отклонение. И нима това е начинът да адресираме един проблем? Като парадираме с него? Жалкото е, че много психолози и психиатри в наши дни вече се опасяват да изкажат реалното си мнение по този въпрос именно поради обществената свръхтолерантност към хомосексуалното отклонение и подчертаната нетолерантност към онези, които смятат такова поведение за някаква патология.

Спекулира се, че някои хора идват на този свят с вродено еднополово влечение. Няма да се впускам в теологическото тълкуване на това следствие, нито в медицинското, но ще обърна внимание на следното. Дори и да има такива, а от научна гледна точка не знаем с категоричност това да е така, те са изключително нищожен процент от хомосексуалистите. Повечето съвременни гейове не са родени с такова влечение към собствения пол. То е съзнателно или несъзнателно възпитано, или можем да кажем програмирано у тях, при мнозина от много ранна, дори предсъзнателна възраст. Как точно се случва това е вече предмет на доста по-обстоятелствен теологически и психологически анализ, но ако наистина ви вълнува, поровете се в интернет. Има купища информация по въпроса – и биологическа, и психологическа, и теологическа (разбира се, аз лично ви приканвам да се запознаете със светото правосалвие, където, убеден съм, ще намерите душевна утеха и екзистенциално спасение; и да, в православната църква има хора, които преди да открият Христос са живели като хомосексуални, аз лично познавам такива). Любопитно е да отбележим, че научно легитимната част от тази информация далеч не е в услуга на гей пропагандата, навярно затова и отсъства от уж „образователните“ кампании по темата.

Преди

Тая придобита шизофренност се видя много ясно у най-емблематичния пример за подобен тип извратеност в съвременна България – Азис. Неотдавна българската Кончита влезе в етап от живота си, в който се опитва да се представя като мъж. Определено не следя публичните му изяви, но то него и да не го следиш, ще ти изкочи от някъде, та ми направи впечатление, че започна все по-често да се появява с мъжки дрехи и визия, в компанията на млади момичета, вместо на напомпани батковци. Е, какво стана, бе Васко, нали беше жена? Но, разбира се, не е и никога няма да бъде, дори оперативно да си смени половите белези. 10350447_895224843834846_3901203931797551020_nЗащото Господ го е направил мъж и такава е била Божията воля за тази личност – да бъде мъж. Затова му е дал и мъжко име – Васил. Азис не е нищо повече от театрална роля в един грозен спектакъл, точно каквото е и Кончита. За да носи обаче достойно някога отново християнското си име, ще трябва да се отрече от гротеската, с която съблазни поколения българи. Защото е писано, че „съблазни трябва да дойдат, но горко на оногова човека, чрез когото съблазън дохожда” (Матей 18:6-7). Колкото до онези, които се раждат с отличителни белези на двата пола, ето там съм абсолютно склонен да призная, че има обективни причини да им се отдели специално внимание, извънредна доза толерантност и обществото да им окаже адекватна психологическа и духовна подкрепа в житейската им битка за самоопределение и установяване на лична идентичност. Дори смятам, че гей общността нерядко се възползва от природното страдание на т.нар. интерсексуални хора, за да подклажда чрез тяхното нещастие съчувствие в общестото, като по този начин легитимира собствените си похотливи идеали и намира допълнителни основания да претендира за извънредни права и привилегии на каквито едва ли има право от юридическа гледна точка. Това обаче е история за някоя друга статия.

За да обясним какво всъщност представлява сексуалният афинитет към собствения пол и блудното влечение у хората по принцип (защото проблемът тук далеч не се изчерпва само с хомосексуализма; има един култ към сексуалността, с който се спекулира от няколко десетилетия в западния свят, споменавам го в тази статия: прочети тук) ще трябва да напишем дисертация по темата и да разгледаме въпроса и от медицинска, и от философска, и от духовна гледна точка. Тук нямаме време за такива подвизи. Но вместо това просто бих попитал гей общността следното. Защо ви е да парадирате с това? Какво постигате така? Нима желаете да индоктринирате подрастващите във философия и лайфстайл, от които и самите вие нерядко се смущавате? Никой не ви гони, нито някой ви кара да си сменяте предпочитанията, нито нищо. Свободните сте отдавна да вършите каквото желаете, но защо държите да натрапвате похотите си на обществото? Търсите внимание или поле за изява може би? Или това е просто един парад на суетата? Какво всъщност демонстрирате? Колко е готино и модерно да вървим срещу природата си? Прощавайте, но аз гласувам против тоя карнавал.

42 мнения за “Защо съм против гей парадите

  1. Не съм от групата на „опетнените“ 😀 Но искам да попитам защо са вмъкнати библейски цитати в статията и защо присъстват изказвания като „Господ го е направил мъж и такава е била Божията воля за тази личност“. Това не е просто представяне на християнската гледна точка 🙂 Но хайде, ще го игнорирам. И да, може би е демонстрация да се облечеш в розово и да развяваш цветни знамена, но не виждаме ли тази демонстрация от страна на хетеросексуалните всеки ден? Разходи се на НДК например и на една пейка ще видиш двама да се натискат и да се опипват, други ще се целуват на отсрещната, трети ще се държат свободно за ръчичка. В нашето общество да си хетеросексуален е всекидневна демонстрация. А да, онзи ден бях в метрото и двама влюбени? се целуваха точно пред лицето ми и малкият им парад беше придружен със звуци 🙂 Сигурно трябва да ми е приятно, след като момчето си използва отходния канал по предназначение. Както и да е.. Това не го виждам при гейовете и не защото някой им е забранил както ти беше споменал, а защото има голяма вероятност една немалка част от комплексираното ни общество, която живее за този миг- да види двама обратни да си показват любовта- да ги „накаже“ за това. Дали ще е с удари, дали с обиди, факт е, че често те са физически и психически наранявани ако дръзнат открито да показват своята сексуалност. А за това със секса- напълно съгласна съм, че всяка дупка си има предназначение и че „задният вход“ не бива да се използва за друго освен…да. Но аналният секс си се практикува свободно, не е табу и определено не се практикува само от обратни, така че не виждам защо в статията обвниненията са насочени към тях. И за финал- беше се изказал за психолозите и колко жалко било, че ги е страх да изразяват реалното си мнение по въпроса. Накратко- има нещо, наречено етичен кодекс. Че не се спазва от всички е ясно. Но всеки уважаващ себе си професионалист,особено психолог, е длъжен да се съобразява, да си мери приказките и да проявява уважение и съзнание за индивидуалните различия, независимо на какво се дължат. За психолозите е от особено значение да избягват използването на всякакви средства, които могат да доведат до дискриминация.

    Харесвам

    1. Ами, виждаш ли, по отношение на нормалните двойки, изразяващи ласки едни към други публично, както изрично изтъкнах, обществото не дължи на никого извинение заради факта, че по естество човекът е хетеросексуален. В природата си е отредено така. Абсолютно нелепо и нагло е да се очаква някакъв обяснителен режим от обществото по този въпрос. Точно това се опитвам да подчертая със статията – че е грешно да се убеждава обществото в лъжата, че хомосексуализмът е нормален, защото той очевидно не е, той е отклонение от естеството, от природата, т.е. – от нормалното, а се правят опити това да се изопачава, че и да се насажда вина у доминиращата по природа хетеросексуална, разбирай нормална част от обществото. В края на статията също така изрично споменавам (а и на още едно-две места в текста, струва ми се), че не става дума само за хомосесуалните хора, а за разврата в широк смисъл и давам линк към друга моя статия, в която засягам този въпрос, но този конкретен текст все пак е посветен на девиацията хомосексуализъм. Колкото до религиозните препратки, аз съм си вярващ и не мога да мина без тях. Разбира се, това не променя смисъла на статията по същество.

      Харесвам

      1. А дали на хомосексуалистите им стиска да изразяват ласки един към друг публично, това е вече отделен въпрос и не е особено странно, че се притесняват, въпреки че нямат ограничения за това. Обществото по принцип има своите предразсъдъци, но те не са непременно нещо лошо. Предразсъдъците са, за да пазят обществото от модели, които не са естествени, полезни или са дори опасни за него. Хомосексуализмът е един триумф на самоцелната, хаотична сексуалност, т.е. – на разврата, на подмяната на традиционния семеен и съответно хетеросексуален модел, способен да произведе и отгледа здраво поколение, с някакъв изкривен, стерилен, модерен сурогат. Напълно нормално е обществото на подсъзнателно ниво дори да има задръжки по отношение на един модел, който от гледна точка на оцеляването на вида и самосъхранението е изначално сбъркан и неспособен да обезпечи биологичния просперитет на човешката общност. Така че, нека не виним хората за природата им. Хомосексуализмът на свой ред е отклонение от човешката природа, той е патологично поведение и е най-често придобито поведение, и вместо да се насочи вниманието на общността към това как да се помогне на хората с такова поведение да намерят вътрешния си баланс и хармония със заобикалящия ги свят, и превантивно да се действа срещу разпространяването на този противоестествен модел, ние го поощряваме и аплодираме. От едната крайност, когато навремето са ги преследвали и сегрегирали, се изпадна в другата крайност – да се издига на пиедестал това. Не одобрявам подобен подход.

        Харесвам

      2. хомосексуалността не била нормално нещо. Защо тогава аз се раждам и обичам мъже а ???? Кажи ми защо? Защо БОГ допуска това?

        Харесвам

  2. гей парадите са паради на властта и се правят за да плюнат в лицето на народа си, презирайки го че е много тъп защото ги е избрал

    Харесвам

    1. Ако хомосексуалността беше „нормално нещо“, Вие щяхте да сте се родил от еднополов брак. Чрез искане на легализация на такова подобие на брак се иска всъщност узаконяване на безплодието. Защото осиновяването на деца при безплодни бракове е снизхождение към безплодието, но не узаконяването му – те са все пак изключение от правилото и за здрави се смятат именно семействата, които изпълняват една от биологичните си функции. А легализацията на гей-„брака“ е превръщане на изключението в правило, на безплодието – в принцип на брака. Като цяло на брака се отрича детеродната му функция, самата институция се унищожава, раждането на деца се поставя наравно с безплодието. Узаконяването на хомосексуалния брак е обезсмисляне на брака. И на човешката природа. И дори на животинското естество, където няма „хомосексуални двойки“. Тоест, такова едно искане поставя човека дори по-ниско от животното. Е, това „нормално нещо“ ли е? Доведете и ми покажете роден от еднополов „брак“ човек – ще ви призная, че сте нормални. А това да „обичаш“ мъже го допуска Бог защото те е създал със свободна воля. Дори когато ти сам си избрал да я използваш за собствена вреда.

      Liked by 1 person

  3. Господин Божанов, тезата която застъпвате в статията си е че хомосексуализма е противоестествен. Ще си позволя да ви опонирам. Понятията за естествено и природно са човешки категории. От гледна точка на природта всичко, което съществува е природно и естествено. Когато обявяваме нещо за неприродно и противоестествено от къде предполагаме, че е възникнало? След, като не е от природата то от къде? От човека казвате вие.
    Но ние хората сме били и ще бъдем част от природата със всичко това ,което правим и създаваме. Когато чевек изработва пластмасова чаша, която няма да се разгради хиляди години той гордо заявява: „Аз изработих нещо противоестествено и неприродно. Аз съм по силен от природата. Аз.“ Това е жалък писък на човешкото его, което се е самозабравило и не иска да знае, че хиляди години не са никак дълъг период от време по часовника на мирозданието.
    Да се върнем обаче към хомосексуалистите. Те са естествени както сме естествени аз и вие. Естествени, както шизофренията, както рака, както изяждането на малките от лъвицата. Това, че ние не желаем да осмислим тяхното предназначение не ги преви неестествени и неприродни.
    Не е случайно, че хомосексуализма в исторически план винаги е предхождал разпадането на империите и изчезването на цивилизациите. Това естествено природно явление е баланса, който природата налага за да възстанови равновесието нарушено в посока прекомерно размножаване и плътност на популацията. Механизма за въстановяване на този баланс включва и намаляване на ражданията в хетеросексуалните двойки също, нещо на което сме свидетели във всички така наречени развити, а в същност застаряващи култури.
    Дали го осъзнават или не хомосексуалистите са оръдие за ограничаване на популацията и плътността на живот в определени диаспори. Именно заради това хомосексуалното поведение се демонстрира единствено в големите градове, но не и в малките селища. Това не означава, че в малките селища не живеят индивиди със склонност към хомосексуалност, но тъй като там плътността на населението е многократно по малка съществуват други природни механизми моделиращи социалното поведение на такива индивиди.
    Това, което искам да ви кажа е:
    На първо място ви поздравявам за задълбочената и премислена статия. Беше удоволствие да я прочета. Надявам се споделените от мен мисли да са ви полезни в бъдеще при написване на статии на подобна тема. Бих ви препоръчал да избягвате категориите естествено и природно тъй като те представляват лично отношение и нямат място в обяснението на фактите, които ни заобикалят.
    Едно безпристрастно обяснение може би ще е по полезно, както за хомосексуалистите, така и за хетеросексуалните. В крайна сметка има много природни механизми за ограничаване на популацията и масовите кланници на първата и втората световни войни ни го потвърждават. За мен дълбочинното разбиране на мъдростта на природта е чудесен начин да се гледа на света. Тя Майката природа се грижи за всичко и опитите ни да и помогнем или да и се противопоставим са също толкова смешни както опитите на три годишното ви дете да ви помогне да напшишете по-бързо статията си за хомосексуализма за да може да си поиграе с вас.
    Поздрав

    Харесвам

    1. Добър коментар, Викторе, интересна теза, с която частично съм съгласен, а именно в частта ѝ че в определен смисъл всичко е естествено. В тази връзка е напълно естествено и негативното отношение на обществото към хомосексуалистите и те не би следвало да имат каквито и да било възражения по въпроса. Ако погледнеш предишния ми коментар, точно над твоя, обяснявам защо това е така. Опасявам се обаче, че не съм съгласен с частта, в която твърдиш, че хомосексуализмът е метод, чрез който природата се опитва да редуцира населението, понеже било много. Ако човечеството се натъпче в един град с гъстотата на населеността на Ню Йорк, то всички седем и половина милиарда ще се съберем по живо по здраво на територия горе-долу колкото тази на щата Тексас. Нали разбираш, има мнооого мегдан за разрастване, особено пред вид технологичните претенции на човека, че може да се обезпечи. Там е работата обаче, че не можем да разглеждаме човека отделно от неговата емоционална и ценностна същност. Въпреки че ежедневно се изхвърлят хиляди тонове храна, все още милиони дечица умират от недохранване. И ето, сам виждаш, причината не е в пренаселеността, а в обстоятелството, че едни са опиянени от свръхпотребление и отказват да споделят с други, които не могат да си набавят елементарни ресурси. Можем да идем и по-далеч, ако направим по-задълбочен политически анализ, и да видим как едни заграбват ресурсите на други и в известен смисъл разточителстват за чужда сметка. Ту вече става доста спекулативно, понеже нямам точни данни под ръка, но ако проверим, уверен съм, че броят на хомосексуалистите ще е многократно по-висок при експлоататорите, т.е. тези, които са свикнали на разточителство и нямат други грижи, освен да се чудят къде ги сърби, отколкото при експлоатираните. И добре знаем, че именно в т.нар. по-развити икономики (разбирай по-печени експлоататори) тази цифра е по-висока. А хомосекссуализмът е противоестествен в чисто анатомичен смисъл – дори не е хигиенично това, което практикуват и неслучайно нивата на полово предавани болести са неимоверно по-високи сред хомосексуалистите. Те не само не създават поколение в собствения смисъл на думата, но и имат по-висока смъртност в следствие на полово предавани заболявания и инфекции. Другият смисъл, който влагам в „противоестествената“ теза е девиация, отклонение от оригинала, лишеност от пълнота и завършеност. Препоръчвам ти тази статия, убеден съм, че ще ти е много любопитна. Виж как Аристотел формулира противоестествеността: http://www.pravoslavie.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/
      Поздрави и благодаря за адекватния коментар!

      Харесвам

      1. полово предавани болести……. Еми за тях са измислени кондоми. Освен това за твое сведение от години наред аз съм кръводарител- спасил съм вече 42 човека с кръвта си. Това ме прави по-хуманен човек от теб. Това,че това за теб не е нормално по физиология не те прави прав- ти си човек,също като мен. С нищо не се различваш,че да си налагаш мнението.

        Харесвам

  4. колкото за акото- за това пък е измислена клизмата. А след клизма нямаш нужда от лубриканти. Което пак противоречи на схващането ти. Освен това много хетеросексуални двойки практикуват анален секс. Тях защо не ги осъждаш за противоестествени?

    Харесвам

    1. Много хетеросексуални двойки не са цвете за мирисане. Плюс това какво значи много. Аз лично не познавам такива. И ако хетеросексуални практикуват това – да това не е естествено и със сигурност имат проблеми. Обикновено е свързано с доминацията, както и в животинския свят. Отново комплекси :-).

      Харесвам

  5. Имах най-искреното желание да разбера вашата позиция, но дори не можах да дочета текста. Стигнах до абзаца за как болката е естествен индикатор за „ненормалност“. Извинете, г-н Божанов това значи автоматично отписваме ролята на жената в сексуалния акт. Повярвайте ми, няма жена, която да не е изпитала болка по време на „нормален“ полов акт. Затова позицията ви на хетересексуален за хомосексуалността е също толкова невалидна, колкото позицията ви на бял мъж за проблемите на жените, например. Не би трябвало като интелигентен човек да си позволявате да обобщавате кой е подтискан и дискриминиран и кой не, когато не сте в обувките на малцинството. Това, че вие от привилигировановостта си на бял хетеросексуален мъж не виждате дискриминация, не значи, че тя не съществува.

    Liked by 1 person

  6. Каквото и да говорите, хомосексуализмът си е противоестествен и това е съвсем очевидно за повечето хора. А това, че на определена група не им харесва, че го забелзяваме, защото са се поддали на тази противоестествена страст и са я превърнали в идентичност, по никакъв начин не означава, че тя е нещо много хубаво. Те много хора се поддават и на алкохолизма, и на наркоманията, и на хазарта, точно както се поддават на разврата, но това не значи, че вършат нещо добро, робувайки на тези си страсти. Някои хора израстват с патологичното чревоугодие смятайки го за част от себе си и развиват свръхтегло и куп хранителни пристрастености, но това не значи, че са родени с патологичен апетит. И не се заблуждавайте, че говоря само за хомосексуализма, говоря и за разврата в широк смисъл, прочетете статията по-внимателно и вижте препратките все пак, като ще я коментирате. А, Михаела, съжалявам, че трябва да го изтъкна, но имам задоволително богат опит с жените от предхристиянския ми период и добре знам кога и защо изпитват болка. Болката винаги е индикация, че нещо не е наред и организмът е програмиран по този начин от Бог, за да знаеш кога нещо не е наред и да можеш да вземеш мерки. Изключения правят единствено дефлорацията и раждането, за които човекът знае, че имат висша цел, а именно – да произведат поколение. Това, разбира се, може да се случи единствено през правилния вход, който е предназначен за правене на деца, а не за складиране на л*йна. Май е излишно да се впускам в теологичното тълкувание на тази болка, която жената преживява в процеса (а тя никак не е случайна), че защитниците на гей лайфстайла, струва ми се, рядко са набожни. С ножа можеш да си отрежеш филия хляб, а можеш и да заколиш някого. С бензин можеш да си подкараш колата, а можеш и да запалиш някого. Чрез сексуалността си можеш да създадеш поколение, което да отгледаш с любов и внимание, и да възпиташ в най-висши ценности, а можеш и да я ползваш безцелно, на халос, за разврат и душевна разруха. Ваша воля.

    Харесвам

  7. 24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, –
    25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
    26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.
    27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. (Римляни 1:24-27)
    Достатъчно е само това да прочетете от Библията, за да разберете че хомосексуализма е противоестествен. А ако не искате или не вярвате на това което Бог казва си остава ваш избор. По-добре потърсете Този , Който ги е направил МЪЖ и ЖЕНА. Бог да ви е на помощ.

    Liked by 1 person

    1. Горделивият ум така е устроен, че чува само каквото му е угодно и вижда само каквото гали страстите му. За Божието слово е обикновено глух и сляп, уви. Да ни помага Бог а всичи да Го селдваме по пътя към истината и живота!

      Харесвам

  8. Бащата на педерастът е педераст!
    Дядото – също, чак до първоотеца им!Лошото е че има и готов разсад…инвитро …Нека забременяват, стига да проверяват спермата да е НАТУРАЛНА, а не… „САТАНИЗИРАНА“ ама надали 🙂 … За ПЕДЕРАСТЪТ е ОБЩЕСТВЕН дълг да роди ПЕДЕРАСТЧЕ!Почти всички педерасти по света са партньори на педераста те и за това си туриха и развяха педерасткото знаме над американското посолство в израел.Жените трябва много да внимават и да ги разпознават…за да не ги раждат…Ако признаем пълната свобода на педерастите ще признаем и пълната победа на комунизма отрочето на ционизма или на сатаната както искайте така го наричайте…

    Любовта е дошла с цел да дава плод, хомосексуализма е безплоден!

    Харесвам

  9. Не разбрах за каква пропаганда говори авторът. Ако си представя, че вследствие на това, което нарича пропаганда, може някои да се подведат и решат да „емигрират“ на другия бряг, се е объркал. Защото гей не се става. Гей се раждаш. Както е впрочем и с хетеросексуалните.
    Парадът, за който е написан този дълъг материал, не е пропаганда. Но материалът – да.
    И, между другото, като са седнали някои хора да цитират Библията, добре е да знаят, че тя е създадена от хора, а гейовете са създадени от Бог.

    Харесвам

    1. Бог създава хора, а не гейове. След това тези хора избират да се отделят от Бог и да станат гейове. И колкото и да не ни се иска да вярваме, Бог осъжда това поведение. За това поведение предпотопния свят беше заличен. За това поведение ще изчезнем и ние.
      Автор на Библията е Бог – просто за информация.

      Liked by 1 person

      1. Просто за информация: Библията е с много автори, все хора.
        Но по-важното по темата е, че СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НЕ Е ВЪПРОС НА ИЗБОР. Вярвайте си в Бог, но поне се ограмотете. Щото ако беше вярно това, което твърдите, поне един гей щеше рано или късно да се върне върне в правия път. Но, уви, няма такива.

        Пфууу, аман от неграмотници!

        Харесвам

      2. Всъщност има, аз познавам лично такива. Да не говорим, че съм чел интервюта с психиатри и техни пациенти, които са преодолявали тази страст, в последствие създавали истински семейства и т.н. Говорим за множество случаи, разбира се, не изключения. Щом дори аз лично познавам човек с такава история, Бог да му помага! На български информацията е оскъдна, но ето, виж тази статия например и те уверявам, че има още много учени като този психиатър, които работят с хомосексуалисти: http://nreporter.info/%D0%B4-%D1%80-%D1%8F%D0%BD-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4-%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D0%B5-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%B8/

        Харесвам

      3. На това няма как да не кажа „Познавате, ама друг път.“
        Ворочем, вие току що заявихте, че хомосексуслистите са най-чиста проба мазохисти: предпочитат животът им да е ад до края, вместо просто да зарежат това „увлечение“. Световната психология не познава подобен феномен. 🙂

        Харесвам

      4. Световното гей лоби е спец тъкмо в конструирането и популяризирането на митове и в убеждаването на големи маси от хора, че нещо, което очевидно не е нормално, трябва да бъде възприемано като такова. Така стъпка по стъпка демокрацията се превръща в патологокрация – диктат на отклоненията.

        Харесвам

  10. Пошло разбиране на света, това прочетох аз. Когато иде реч за отношения между хората, включително интимни, си задавам въпроса как се чувстват тези хора един с друг, какво изпитват, и любовта ли ги води. Досега не се бях замисляла за функцията на отверстията биологични и какво се случва под чаршафите им, удивих се, че някой с претенции за одухотвореност, е отделил толкова време да го обмисля и коментира. Ако имахме повече любов в себе си, щяхме да проумеем, че нормалното е сексуалността да е следствие на емоциите, а не първопричината (и основната тема) на общуването. Но всеки разбира нещата, както ги вижда от собствената си камбанарийка.

    Харесвам

  11. https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/konfiskuvanite-deca/tragediata-na-decata-otgledani-ot-homoseksualisti

    Шокиращо изследване за децата, отгледани от хомосексуалисти

    ПЪРВО ИЗСЛЕДВАНЕ В СВЕТА ЗА ТРАГЕДИЯТА НА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ХОМОСЕКСУАЛНИ „СЕМЕЙСТВА“

    Университетът в Остин, Тексас

    Андрей Гурензай, «ВсеНовости»

    Какви ще израснат децата, възпитавани от хомосексуалисти? Отговорът на този въпрос отдавна интересува всички.

    Привържениците на еднополовите партньорства яростно твърдят, че за децата е все едно дали си имат татко и мама, или пък ги отглеждат двама мъже (или две жени).

    И обратно: организациите, които защитават семейството, все по-високо заявяват, че децата, израсли в атмосфера на хомосексуални отношения, ще бъдат психологически травмирани и непълноценни в живота си.

    Но поради обстоятелството, че узаконяването на еднополовите партньорства, още повече с лепването към тях на етикета „брак“, започна да се извършва едва наскоро в отделни страни, до неотдавна липсваха обективни научни заключения.

    Причината беше проста: все още не беше израснало поколение от такива деца.

    Но през есента на 2010 г. Марк Регнерус – доктор по социология и професор в Тексаския университет в Остин (САЩ), започна едно изследване, което днес е вече известно и предизвика шок в цял свят, на тема:

    „Какво отличава порасналите деца, чиито родители имат еднополови отношения?“

    Ученият завърши труда си за година и половина – през 2012 г. Анализът на данните продължава и досега – те са достъпни за всички заинтересовани учени благодарение на подкрепата от Междууниверситетския консорциум за политически и социални изследвания на Мичиганския университет.

    ШОКИРАЩИТЕ ПОСЛЕДИЦИ

    В изследването са участвали 3000 пълнолетни респондети, чиито родители са били в еднополови сексуални отношения.

    Равносметката е, че получените данни шокирали всички.

    Естествено, тези данни били нормално да се очакват…

    Но за пръв път то е доказано от авторитетен учен от авторитетен университет – а резултатите са публикувани в не по-малко авторитетното издание «Social Science Research».

    Ето някои от тези резултати:

    Високо ниво на венерически болести.

    В публикуваните данни се съобщава, че 25% от възпитаниците на хомосексуални двойки са имали или имат венерически заболявания – поради специфичния начин на живот на партньорите.

    За сравнение: същата група в нормалните хетеросексуални семейства е 8%.

    Неспособност да се пази семейна вярност.

    Възпитаните от хомосексуални партньори с лекота възприемат съпружеската изневяра – 40%.

    Аналогичният показател в нормалните, хетеросексуални семейства – 13%.

    Психологически проблеми.

    Сред децата, отгледани от еднополови двойки, 24%са замисляли самоубийство.

    Същият процент в нормалните хетеросексуални семейства – 5%.

    Възпитаници на хомосексуални партньори, които са се обърнали за помощ към психиатър – 19%.

    В нормалните хетеросексуални семейства – 8%.

    Социално-икономическа безпомощност.

    Сред хората, израсли при лесбийки, безработицата е28%.

    При тези от нормални семейства – 8%.

    69% от израслите при лесбийки и 57% от тези при мъже-педераси съобщават, че „родителите“ им са получавали социални помощи.

    В нормалните семейства този дял е 17%.

    38% от възпитаните от лесбийки и досега живеят от социални помощи.

    Само 26% от възпитаниците на лесбийки имат постоянна работа.

    Само 34% от възпитаниците на педераси имат постоянна работа.

    За сравнение: от израсналите в нормални, хетеросексуални семейства само 10% живеят от социални помощи, а 50% имат постоянна работа.

    Разстройство на сексуалната самоидентификация.

    Ето и цифрите, които окончателно разрушават мита, че възпитанието в еднополово т. нар. „семейство“ не било влияело върху сексуалната ориентация на порасналото дете.

    Само 60-70% от израсналите при хомосексуални партньори се определят като напълно хетеросексуални.

    За сравнение – при пълнолетните, възпитани в нормални семейства, този процент е 90%.

    Опитите да се запуши устата на Регнерус.

    Показателно е, че докато Марк Регнерус подготвял за публикуване тези данни, срещу него започнала агресивна информационна кампания. Джендър-активистите настоявали резултатите от изследването да не бъдат съобщавани никому. Най-разпалените лесбийки и педераси започнали да го клеветят, като го наричали „мошеник“ и „шарлатанин“ и настоявали да бъде уволнен от Тексаския университет. (Може би именно така се подразбира „свободата на словото“).

    Дори мнозина учени се опълчили против своя колега.

    Тогава Тексаският университет внимателно проучил всички обвинения и щателно анализирал всички данни, получени от Регнерус.

    Отделно и специално била проверена методиката на изследването.

    Резултатът бил следният: научното изследване е от най-високо качество и съответства на всички академични изисквания.

    Журналистите от интернет-вестника ВсеНовостисе свързаха с професор Марк Регнерус, за да се изясни тази ситуация.

    ВЪПРОС: Кой и с каква цел подложи на съмнение Вашето изследване? Кой проведе разследването и до какъв извод стигна комисията?

    ОТГОВОР: Доколкото разбирам, интересува Ви прецедентът с разследването, проведено тук, в Тексаския университет, дали съм спазил научната етика? Решението да се извърши такова разследване беше взето, след като един ню-йоркски обществен активист и блогер подаде оплакване, като твърдеше, че съм нарушил научната етика. Научно-изследователският отдел на Университета проведе разследване и направи извод, че липсват доказателства за такова обвинение. По този начин въпросът се изчерпа.

    ВЪПРОС: Как бихте си обяснили настойчивото желание на джендър-обществата да бъдете уволнен от Университета, а Вашето изследване да бъде забранено за публикуване?

    ОТГОВОР: С това, че в САЩ правата на сексуалните малцинства и борбата за признаване на еднополовите т. нар. „бракове“ е крайно чувствителен въпрос. Именно затова всички етапи на моето изследване – от работата ми като автор, до рецензионния процес, бяха проверени „под микроскоп“.

    Но аз отговорих на критиката в ноемврийския брой от 2012 г. на списание «Social Science Research» и публикувах получените резултати. Всички заинтересовани учени от тази сфера имат възможност да анализират тези резултати и да правят собствени изводи. А самите конкретни данни, които ние публикувахме, са точни.

    Също така е показателно, че на това изследване беше посветена голяма статия в „Ню Йорк таймс“. Това авторитетно издание също сметна за необходимо публично да извести читателите за резултатите, получени от професор Марк Регнерус.

    По този начин световната общност за пръв път получи авторитетно изследване, което разкрива трагичните последици от възпитанието на децата в хомосексуални „семейства“.

    Превод: Л. Чолаков

    23.02.2013

    Има само една оправдана вяра – в Бога!

    Всичко друго трябва да се проверява.

    Не позволявай да изгладят мозъка ти!

    Харесвам

  12. http://www.budnaera.com/201502/1504219540.html

    Как един студент затваря устата на професор

    Веднъж един професор задал следния въпрос на своите студенти:

    – Всичко ли, което съществува, е създадено от Бога?

    Изправил се студент и смело отвърнал:

    – Да, създадено е от Бога.

    – Значи Бог е създал всичко?

    – Да, сър – потвърдил отново студентът.

    Професорът продължил:

    – Ако Бог е създал всичко, значи Той е създал и злото, тъй като то така или иначе съществува. Така че, съгласно принципа, че нашите дела определят нашата същност, Бог е зло – тържестуващо обобщил професорът.

    Аудиторията притихнала след този отговор, а професорът изглеждал все по-доволен от себе си, че за пореден път доказал, че вярата в Бога е абсолютен мит. Тогава друг студент вдигнал ръка с молба да зададе въпрос. Изправил се и попитал:

    – Професоре, а студ съществува ли?

    – Що за въпрос, разбира се че съществува! На теб никога ли не ти е било студено?

    Залата се разшумяла, чули се смях и подигравки към младежа, но той продължил:

    – Всъщност, в съответствие със законите на физиката студ не съществува. Това, което ние възприемаме като студ е всъщност отсъствие на топлина. Човек или предмет могат да бъдат изучени в съответствие на това дали притежават или предават енергия. Абсолютната нула (-460 градуса по Фаренхайт) е абсолютно отсъствие на топлина. Цялата материя става инертна и не може да реагира при тази температура. Студ не съществува, ние сме създали тази дума за да обозначим това, което чувстваме при отсъствието на топлина – обобщил студентът и продължил:

    – Професоре, а тъмнина съществува ли?

    – Да, съществува. – леко разколебано отвърнал този път професорът.

    Студентът го прекъснал:

    – Отново не сте прав, сър. Тъмнината също не съществува. В действителност това е отсъствието на светлина. Можем да изучим светлината, но не и тъмнината. Можем чрез призмата на Нютон да разложим бялата светлина на отделните и цветове и да изучим дължината на вълната на всеки цвят. Вие не можете да измерите тъмнината. Обикновен лъч светлина може да се промъкне в тъмнината и да я просветли. Как може да се измери колко е тъмно дадено пространство? Измерва се количеството светлина, нали така? Тъмнината е понятие, измислено от хората, за да се опише отсъствието на светлина.

    Накрая студентът попитал отново професора:

    -Сър, а злото съществува ли?

    Този път професорът отговорил смутено:

    – Разбира се, както вече казах, виждаме го всеки ден, жестокостта между хората, множеството престъпления и насилие по света. Това са примери за съществуването на злото.

    На което студентът отвърнал:

    – Злото не съществува, сър. Само по себе си, това е отсъствието на Бога. Прилича на студа и тъмнината – думи, създадени от човека, да обозначат отсъствието на Бог. Той не е създал злото. Злото – това не е вяра или любов, които съществуват както топлината и светлината. Злото – това е резултатът от отсъствието на божествената любов у човека. Прилича на студа, който се появява тогава, когато няма топлина, или тъмнината, настъпваща при отсъствието на светлина.

    Тук професорът мълчаливо седнал на мястото си.
    А името на младия студент било Алберт Айнщайн.

    Харесвам

  13. Поздравления г-н Божанов за хубавата статия. И за интересния ъгъл/физиологически/, под който се анализира тази толкова „духовно възвишена“ хомосексуалност. Явно поради безспорния факт, че тези толкова „тежки“ хомосексуални проблеми не вълнуват обикновения човек, загрижен в борбата за ежедневно оцеляване някои се нуждаят от „претопляне на манджата“, а пък виж може и да се извлече някой дивидент от това, бил той материален или морален под форма на изпросено и/или изнасилено съчувствие. Лично мен много ме обижда това парадиране на различните, които ми завират в лицето подразбиращия се етикет, че аз щом не съм различен съм еднакъв/каквото и да означава това/

    Liked by 1 person

    1. Категории като нормално са абсолютно субективни. Според вас излиза, че мнозинството винаги е нормално, а малцинството са мутанти някакви. Фактът, че Господ, природа или който искате е създал свят с многообразие означава, че всичко това е нормално. Иначе цветята следва да ни тровят с прашеца си, защото сме ненормална форма на живот. Впрочем за тези, които наричаме обратни ние сме обратни. Освен това що за нормалност е нашата, която намира ласките между между „обратни“ жени за приемлива, да не кажа по-силна дума, а между мъже – за вредна?

      Харесвам

  14. Не било естествено и е срещу природата?! Има близо 500 научно документирани животински вида, при които хомосексуалните контакти са близо 10% от хетеросексуалните. Това, че е патология е архаизъм, нито едно МОДЕРНО научно излседване не го показва. Това го казвам с авторитета на магистърска и докторска степен от водещ европейски университет.
    Не е парад за парадиране, а за желание за нормално отношение, без страх от хомофобия, насилие, побои, намушквания…

    Харесвам

    1. Естествено, че е отклонение. Без значение дали ще го обясняваме от неодарвинистка, от биохимична, от когнитовно-психологическа или от теологическа гледна точка, накрая все излиза, че е отклонение, независимо дали ти харесва това лично на теб или не. А че „нито едно изследване“ не го покавало, мисля че може да се попреговориш лекциите малко, а най-добре да направиш едно по-сериозно проучване по темата, без да те знам какво точно си учил. Има доста сериозни изследвания по въпроса и аз лично съм се интересувал съвсем конкретно. В тази връзка, твърдя най-отговорно, че това, което казваш, не отговаря на истината.
      При животните има и канибализъм много често, някои висши бозайници обичайно изяждат малките си, среща се и при някои човешки туземни племена подобно поведение, но не съм забелязал някой да ползва това като аргумент, за да утвърди тезата, че канибализмът не е отклонение и е напълно естествен за хората… засега!
      И това не е хомофобия, че казваме истината такава, каквато е. Не можем да не отбележим, че това не е обичаното сексуално поведение на човека. Това просто е категоричен, безспорен и напълно очевиден за науката факт.
      Колкото до животните, аз не знам за вид, който да демонстрира изключително хомосексуално поведение, освен в изкуствено изолирана среда, където на мъжките им е ограничен достъпът до женски. Дори тогава сексуалните им набези са строго обвързани с периодите им за разплод. Животното се опитва да създаде потомство. През останалото време просто са пасивни. Сред животните, отново като изключение, се среща хомосексуално поведение, но НЯМА животни хомосексуалисти. Разбираш разликата, нали? Би трябвало, щом си с докторска степен.

      Харесвам

  15. Начетох се на разни “философи“, които опитват да убедят нормалната част от обществото, че да си гей е нещо естествено.

    Божанов е обяснил много точно нещата, но кухите глави не искат да приемат истината. 🙂

    Харесвам

  16. Не се излагайте да спорите с хора които дават Бог за пример. Това са овце. Когато нямат аргументи, просто „Бог е отредил и точка.“ Статията е отвратителна в това , че един „нормален, хетеросексуален мъж“ си оправдава собствената омраза ,чрез Бог и изсмукани аргументи за отверстия. Мразете, обиждайте, никой не ви спира,но помнете ,че живота има мноооого странно чувство за хумор, и някого когото мразите може да се окаже някого когото обичате.

    Liked by 1 person

    1. Не мога да разбера защо гейовете постоянно имате потребност да влизате в ролята на жертвата и да вменявате на другите чувства и отношение, каквито те нямат към вас. От друга страна, разбирам, че за мнозина играта на онеправданата жертва е начин за формиране на идентичност и извор за черпене на чувство за собствена значимост. Това е твърде жалко, да вярваш, че сърбежът в гащите ти определя твоята същност, но какво да се прави, много объркани хора има по земята, винаги е имало и до край света ще има. А какво Бог е отредил, аз лично предпочитам да научавам от светата Библия и двайсетвековната светоотеческа православна традиция, не от случайни коментари на разни анонимни лица из интернет.

      Харесвам

  17. Когато цял живот ти казват в лицето,че си педерас, че си гей, травестит и ненормален – от детската градина, през училище, през работни места и университет рано или късно на тебе ти писва и всяко същество, което тръгне да говори за това,че не те било дискриминирало ама не те харесвало ти се струва че е наивно и лъжещо само себе си за неща, които не може да докаже. Божанов, защо викаш,че се мислим за жертви – ами, нека ти разкажа нещо. Когато бях на 19 години / сега съм на повече/ имах нещастието да бъда пребит и изнасилен от хейтъри в градинката при бул. Христо Ботев и Стамболийски. В следствие, понеже бях с 2 лева в джоба аз не можех да отида на лекар и да се излекувам. В същия ден аз отидох на работа- нова работа, на 2 седмици, в Кино Арена Запад. Отстраниха ме от длъжност, защото беше видимо за целия персонал,че страдам от тежко нараняване на ректалния апарат. Мотива на собственичката беше “ Тук се работи мъжки, не искам педераси в това кино!“. Влизам ли в роля на жертва сега след като знаеш това? Айде осъзнай се, защото вече съвсем ми писна от глупостите които дрънкаш за нас, а дори трите ми имена не знаеш. А , освен това -аз съм сирак и не разчитам на родители. Така че си мери приказките и внимавай как и какво ще ми напишеш, защото аз мога да те затапя със знанията си по генетика и биология и физиология на човека до степен на неразбираемост от теб.

    Харесвам

    1. Щом смяташ, че гей парадите ви вършат някаква реална услуга в посока към ненасилието срещу вашата общност, добре, но аз мисля, че постигат точно обратния ефект – дразнят обществото и настройват някои по-агресивни личности и групи още повече срещу вас. А хората, които са ти причинили това ужасно нещо, съжалявам, че трябва да го кажа, но са от вашите, човече, щом посягат на мъже по такъв начин. Виж, за уволнението от работа, това е реална дискриминация, признавам, можел си да съдиш този работодател и да изкараш много добри пари от цялата работа, колкото и цинично да изглежда пред вид деликатните обстоятелства. В Страсбург щях да им затворят киното, толкова са мощни политическките и юридически европротекции над вашата общност. Колкото до това как си щял да ме „затапиш“ поради неспособността ми да разбера някаква твоя интерпретация на факти от биологията, физиологията и генетиката, пробвай се, но се съмнявам да останеш доволен от резултата. Успех!

      Харесвам

      1. Къде в коментара виждаш, да съм написал, че съм за гей парадите? И от кога трябва да си за гей парадите, когато оспорваш тезата на Автора, че гейовете се самосъжалявали?
        Това е урок по емпатия, Димитре.
        Но ти това качество май не го притежаваш.
        По отношение на гей парадите, аз съм на мнение, че е пресилено и ненужно. Факт е, че съм гей, но не мисля, че гей парадите помагат. Но ти в тая статия не говориш само за тях, ти говориш за цялата гейска природа като характер, без да си запознат.
        На мен ми е любопитно – АКО ТИ БЕШЕ ПРЕЖИВЯЛ същото като мен щеше ли да смяташ тези неща?
        Христос е казал, че който няма грях пръв трябва да хвърли камъка.
        Ти безгрешен ли си, че да осъждаш гейовете като грехопаднали?
        Не не си. Всички сме грешници.
        Следователно смирението е полезна черта.
        Особено сега, в тая война.
        Кой какво прави на тази земя не е работа на никой друг. Всеки ще получи заслуженото според това, което е вършил.
        Като си православен християнин, моли се за гейовете.
        Защото някои гейове не са избрали да бъдат такива.
        Колкото и да не ти се вярва последното изречение.

        Харесвам

Вашият коментар